Wednesday, November 3, 2010


KYUSOKU BIHAKU


 PROMOSI : RM180 UNTUK 1 KOTAK / RM320 UNTUK 2 KOTAK

 


- KYUSOKU BIHAKU GLUTATHIONE / KB –FIRST PRODUCT WITH HALAL CERTIFIED
(Glutathione 500mg NAC Dengan Pure Rosehip Vitamin C 500mg)
Glutathione ialah pil serbuk mutiara dan dikenali sebagai “mother of all anti oxidants”. NAC (N-Acethyl L-Cysteine) ditambah ke dalam KB untuk memaksimakan penyerapan.

Kebaikan Glutathione :;

• Merawat masalah haid tidak normal & menambah kuantiti sperma lelaki

• Merawat simptom saraf seperti parkinson, alzhemeir, stroke & kanak2 autism.

• merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)

• merawat masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)

• keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi

• melindungi jantung & merawat kolestrol

• melambatkan penuaan, meningkat system imun, merawat rambut gugur dll
• ajen ketahanan badan dan anti tumor

• Jawapan kepada masalah kulit....pencerahan keseluruhan, jerawat, jeragat/pigmen, membantu masalah kulit sensitif, menambah kolagen, membaiki DNA, awet muda dll....

"Berapa lama nampak kesan?"

• Light-medium brown skin: 1-3 months
• Dark brown skin: 3-6 months
• Very dark skin: 6-12 months
• Black skin: 18 months minimum and above

Inilah jawapan & Juga rahsia tersembunyi kepada “African American beauty” KB sangat berkesan diambil dengan Pure Rosehips Vitamin C kerana Rosehip mengandungi 10-100 kali vitamin C biasa.

PROMOSI : RM180 UNTUK 1 KOTAK / RM320 UNTUK 2 KOTAK

(Penghantaran Percuma Ke Seluruh Malaysia)


TIDAK SESUAI UNTUK ORANG HAMIL 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


GLUTA PRIME

ONLY RM 180


-Agen pemutihan kulit

 
Gluta prime berperanan untuk menukarkan eumelanine atau pigmentasi gelap kepada phaeomelanin atau pigment yang lebih cerah. Eumelanin yang menyebabkan kulit gelap terjadi secara semulajadi, glutathione yang berkualiti pula berperanan menukarkannya kepada phaeomelanin yang membuatkan kulit lebih cerah hari demi hari.

 
-Agen Anti-Penuaan

 
Diperlukan dalam pemecahan lemak oxidized dan dalam metabolism karbohidrat. Jika glutathione dalam badan tidak mencukupi keperluan, sel akan cepat mati dan membuatkan sesetengah orang kelihatan lebih tua dari usia dan terdedah kepada toksin yang boleh menyebabkan kanser.

-Agen Penyahtoksin/Anti-Oksidan

 
Gluta Prime berperanan sebagai anti-toksin yang menghalang radikal bebas didalam tubuh. Glutathione bertugas untuk memproses toksin di dalam badan agar dapat dikumuhkan dengan mudah dari badan.

INFO GLUTA PRIME GSH: L-Glutathione (Must Read)

1.Berapa lama untuk menampakkan hasil selepas menggunakan Gluta Prime?

 
Sesiapa pun perlu memberikan sedikit masa untuk Gluta Prime bertindak untuk menjadikan kulit lebih cerah. Perubahan awal bergantung pada pengguna, tidak semestinya kulit terus menjadi cerah. Jika anda mempunyai jerawat atau masalah kulit yg lain, Gluta Prime berperanan mengatasi masalah ini dahulu sebelum khasiatnya berfungsi untuk mencerahkan kulit. Proses pencerahan berlaku secara berperingkat seperti berikut;

Kulit cerah hingga sawo matang: 1-3bulan
Kulit gelap: 3-6bulan

2. Seputih mana hasil yang saya boleh dapat?

 
Tahap awal pengambilan Gluta Prime membolehkan kulit cerah 1-3tona warna. Penggunaan jangka masa panjang membolehkan kulit cerah 5-6 tona warna. Semuanya bergantung kepada bagaimana Gluta Prime sebagai supplement bertindak kepada tubuh badan pengguna.

3. Adakah saya akan putih melepak?

 
Tidak, pengambilan Gluta Prime tidak akan menjadikan anda putih melepak dalam sekelip mata selepas 1-2minggu pengambilan Gluta Prime kerana kesannya berperingkat dan bukannya drastik.
Sangat mustahil kulit boleh bertukar drastic kepada putih melepak, penggunaan suntikan juga memerlukan masa utk berkesan, ia tidak semudah yang disangkakan. Jika ada produk yang menjanjikan pengguna bertukar menjadi putih melepak sekelip mata, kemungkinan besar produk tersebut mengandungi chemical berbahaya.

4. Kenapa ada orang yang memperoleh kesan dengan cepat dan ada yang mengambil masa yg lama?

 
Ini semua bergantung pada metabolism badan pengguna yg berbeza, berat badan juga merupakan faktor kenapa sesetengah orang mendapat kesan yang segera, dan sesetengah orang pula agak lambat. Dos pengambilan juga penting; jika anda mempunyai kulit berwarna tan, berat badan 70kg, dan anda hanya mengambil 1biji sehari, sudah pasti anda tidak boleh mengharapkan magik utk Gluta Prime berkesan dalam masa 1-2minggu utk mendapatkan kulit sawo matang.
5. Apakah dos yang sesuai untuk mendapatkan keputusan yg cepat?
20-40mg utk setiap Kilogram Berat badan, setiap hari. Dibahagikan kepada 2-3 dos.

Contoh:

30mg X 60kg (berat badan)= 1800mg
1800mg › Gluta Prime 1000mg/capsule, 2kali sehari.
Jika anda telah mencapai warna kulit yang diingini, anda hanya perlu maintain dengan pengambilan hanya 1capsule sehari.

6. Adakah selamat untuk mengambil Gluta Prime pil dalam dos yang tinggi?

 
Sudah pasti selamat. Pada asasnya, pengambilan glutathione pada dos yang tinggi lah membolehkan kulit menjadi lebih putih. Gluta Prime L-Glutathione pil juga selamat diamalkan setiap hari kerana fungsi utamanya ialah sebagai master anti-oksidan, immune booster & detoxify. Glutathione larut didalam air, sekiranya diambil secara berlebihan, ia hanya akan dikumuhkan melalui urin.

7. Adakah saya perlu mengambil vitamin C tambahan ketika mengambil Gluta Prime? Mengapa?

 
Vitamin C sangat penting ketika mengambil Gluta Prime ini kerana membantu Glutathione untuk tetap berada di dalam tubuh & boleh diserap. Peranan Vitamin C adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’ yang membolehkan kulit menjadi lebih cerah.
*Reduced Glutathione bukan lah bermaksud Glutathione telah dikurangkan, tetapi, Reduced Glutathione merujuk kepada Glutathione yang mempunyai gred yang bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione. Berbeza dengan Glutathione biasa yang hanya digunakan dalam pembuatan sabun.

Vitamin C yang diambil perlulah 2kali ganda dos pil Gluta Prime. Disarankan, untuk setiap capsule Gluta Prime memerlukan tambahan 1000mg Vitamin C.

Diambil semasa perut kosong dan biarkan selama sejam sebelum makan
Ambil 2 pil sehari kerana perlu ada 2000mg glutathione dalam badan sehari untuk kesan pemutihan cepat.
Jarakkan 5-6 jam untuk pengambilan pil gluta seterusnya /sebarang produk lain ..
Banyakkan minum air kosong
Perlu diambil bersama 500mg vitamin c @ 1000mg vitamin C NON Acid setiap kali bersama pil glutathione

 

No comments:

Post a Comment